3 retarderade varelser och tonvis med skratt.

Kom hem från Daniella för någon timme sedan. Haft en himla grym kväll med massor av skratt och stoj. 
Hämtade upp henne på Sturup vid 5 och spenderade resten av kvällen med henne och Jonte (alien, hahahaha). Grymt underbart att hon är hemma igen och nu kan vardagen bli som vanligt igen ;) Haha.. 
 
Ska strax sussa sött med lille boss som sällskap. Imorgon väntas chill då jag ska jobba på natten. Lördag kommer bli fullspäckad och så jävla underbar! Sen på söndag ska man träffa älskling, wiiiiiiih <3
 
 
xoxo
em.

WIIIIHUUUUUU!

LÄNGTAT SÅ EFTER ATT DU SKULLE KOMMA HEM, BESTIS!!!
 

23:33

Kvällen har både varit fartfylld och seg! Spenderat mesta tiden med Daniella på skype - BTW HON KOMMER HEM IMORGON!!! WIIIIE <3 Jag är en glad tjej! Har dessutom haft Rebecca i luren en del gånger, hahaha.
Har på allt detta pratat med min fina pojkvän!!! IH, saknar honom mongojävlamycket, men på söndag då ska jag pussa ihjäl honom :')

Nu säger både jag och lillbawz godnatt!
(skulle ta en söt bild på mig och boss - det slutade med att han attackerade mig med pussar <3)



xoxo
em.

Yoga ur ett bokperspektiv!

Inhandlade en liten söt bok här om dagen "Yoga - för nybörjare", typ..
Testade den idag men det gick inte så himlans bra.. Så nu håller jag på att tanka ner en yoga-video istället, tror det är väldigt mycket lättare än att sitta och läsa mellan stegen! Haha. 
 
 
xoxo
em.

Right now!

Sitter mest och tycker synd om mig.
Jävla matte, får inte detta att fungera för tillfället :(




Borde..

Verkligen sova.. Men som vanligt har jag problem att sluta ögonen. Börjar bli väldigt irriterad på dessa sömnproblem. Vet inte riktigt varför jag har så himlas svårt för att somna.
 
 
xoxo
em.

NY DESIGN!

Som ni ser har jag lyckats med en ny design. WEEEH! Lite mer personlig, vilket alltid är lite roligare.
Dock är den simpel än så länge. Finns lite finjusteringar som ska göras, men det orkar jag inte idag.
Har inte arbetat med html-koder på ett himlas tag vilket har lett till att min kunskap är inte som innan, tråkigt men sant.. 

Just nu skypar jag med Daniella, hon sitter och spelar Spyro på PS3 och är blir döv av allt ljud.. Hahaha. Men jag älskar henne ändå :)
 
Imorgon väntas en jävla massa plugg, bättre uppdateringar här och antagligen ut & gå med Rebecca. En mil eller två ska vi nog klara av att gå, haha!
 
xoxo
em.

TJA!

Har precis beställt hem lite grejer. 
2 böcker till mina kurser och en PS VITA minneskort! Kortet kostade bara 77 kr, rea ahoy och det billigaste jag sprungit på hittills. SÅ SNART KAN JAG BÖRJA ANVÄNDA MITT FINA PS VITA SOM JAG FICK AV MIN FINA UNDERBARA BÄSTA POJKVÄN! WEEEEH!
 
Glad tjej är glad.
 
xoxo
em.

Nytt liv, nya rutiner!

Avslutade precis ett grymt pepptalk med fina Rebecca. Imorgon startar vi ett nytt liv med nya rutiner och en grymt bra plan. Gå varje dag (långa promenader), lägga ciggen och faktiskt planera varje slant som spenderas. 
Detta är något jag borde ha gjort för längesen, men ibland krävs det ett speciellt snacka en speciell kväll när man är på ett speciellt humör, för att inse hur mycket man faktiskt spenderar på onödigt skit.
 
Så imorgon, då börjar det nya livet. 
För jag mår bra, jag har ju faktiskt allt jag behöver i livet. En underbar pojkvän, fina vänner, en fantastisk familj och har sysselsättningar som jag är nöjd med. Vad har jag att klaga på?

Jag har fått reda på vilka som faktiskt är vänner som är värda att ha kvar, speciellt under sista veckan. Hur länge man känt varandra, vad man gjort tillsammans och vem man gjort det med har inte med saken att göra. I slutändan handlar det om vem som är villig att ställa sig brevid dig när du blivit sårad eller skadad. Det handlar om den som inte dömmer dig för valen du gör (absolut sålänge du inte skadas eller någon annan kommer till skada), den som förstår dig när du är nykär, arg, ledsen och alla andra känslor som strömmar genom kroppen.
 
En kär vän till mig sa en bra sak till mig för ett par dagar sen: "Citatet killar kommer och går men vänner består, vad tänker du på då?" och jag svarade "precis som det låter, att killar försvinner och vännerna dom stannar kvar". Då sa hon till mig "Ja, men vad jag menar är att jag låter dig vara nykär och står här medans du har din brinnande kärlek, för jag finns här ändå. Jag vet ju själv hur det är att vara nykär och jag kan inte dömma någon för det". 
- Jag lärde mig mycket den kvällen.
 
För det handlar om de personerna i ditt liv som för fram dina positiva känslor, inte skuldkänslor eller rädsla. 
 
Jag är nöjd. Jag är lycklig.
Nu är det dags för ett sunt liv. 
Ett sunt PSYKISKT LIV!
 
Godnatt alla.
Sov gott, för det kommer jag göra.
 
 
xoxo
em.

BLOPPIS DEL 3!

 
Kontakta mig på: [email protected]!!!!
 
xoxo
em.

BLOPPIS DEL 2!

 
Kontakta mig på: [email protected]!!!
 
xoxo
em.

Bloppisen är IGÅNG! - Del 1!

 
 
Kontakta mig på: [email protected]!!!
 
xoxo
em.

Daniella i ett nötskal..

Denna länken fick jag av Daniella! 
Hon har för mycket fritid, hahahahhaa. <3
 
http://fuldans.se/?v=lqwhnspjka

BLOPPIS!


Leverans!


ahoy..

Sovit typ 4 timmar på 2 nätter, nu känner jag mig död! Men först träffa älskling, sen ska jag fan sova. :) Ikväll blir det melodifestivalen med Danni på skype, hähä.
Btw, mamma bakade igår - mumsigt!





Kaffe sitter alltid bra!

xoxo
em.

Skype, jobb och en massa energi.

Ska upp och jobba 03:30 inatt. Borde väl egentligen sova en jävla massa, men är inte trött och spenderar gärna kvällen med Daniella över skype!
Imorgon väntas en liten bilresa upp till norra skåne med pojkvännens familj, mysigt värre. Sen blir det bara att dö i soffan, se melodifestivalen och förhoppningsvis vill Danni dras med mig ännu en kväll, hehehe. Där i mellan ska jag också få in lite plugg, fastnat lite på Matte C.. Men det löser sig! :)
Söndag väntas jobb igen, men vaddå - DET ÄR JU LÖNING PÅ MÅNDAG! Go start på veckan alltså.
 
NEJ. Nu ska jag vara social med Danni och dricka min Powerking. 
xoxo
em.

WEEH!

When im bored - i do THIS!
 
 
Hehehehehe..
Nu ska jag ut med lillen! 
CIAO!

Full rulle!

Det är verkligen massor på gång för tillfället. 
Jobbade igår några timmar och pluggade Matte C efter det. Samma visa idag, pluggat sen kl. 18.. Alltså timme, är rätt stolt faktiskt. Snart klar med första delen på kapitel 1, yey. 
Och det bästa av allt - JAG FATTAR VAD JAG RÄKNAR! Trodde inte man kunde vara glad över att räkna matte, men jag är det nu och det har ALDRIG hänt! Hehehe.
 
Snart ska jag sticka ner och träna och ja, det ska verkligen hända denna gången! Helt otroligt, jag vet.
 
 
xoxo
em.

Pic of the day..

 
passar bra nu när jag ska kicka igång ett avsnitt.. hehe.
 

xoxo
em.

Fredagsnatten.

Då var denna fredagen över. 
Det känns som att veckorna går jättesnabbt men dagarna är oändligt långa. 

Spenderat denna dagen med CSN, min fina pojkvän (på distans), svärmor och en massa skratt. Haft en väldigt bra dag, fast den började med en himla massa irritation..
Hade först en jävla massa klydd med CSN för att ena kursen jag läser är via komvux centrum och ingen individuell skola, så fick ringa rundor och ha mig innan det blev rätt. Men det löste sig.
SEN EN ANNAN SAK! Hur i helvetes f*ttho*a kan någon som till och med är äldre än mig vara så ansvarslös och respektlös?! När man har bestämt en sak, som är relativt viktig, så håller man inte på att fjanta rundor. Detta är inte första gången denna person beter sig barnsligt och rent ut sagt som en idiot, så denna gången blev jag riktigt förbannad. Men jag satte personen på plats och med lite snälla men bestämda ord lyckades jag lösa det problemet!
 
Imorgon bär det av till svärmor igen, hämta prylar och käka middag osv. Jag ska stå för maten har jag lovat, undrar hur detta kommer gå.. Är ju van att proppa i massa bakelser i dom jag håller kär, inte en maträtt. HAHA. Men jag klarar väl det på något sätt, annars får jag köpa mat på Donken och märka det med Mc Emmies eller något! Hehehehe. 
 
Lite smått flummigt nu på nästan morgonkvisten.. My god, klockan är halv 3..
Shit shit shit. Ska spela några facebookspel. Sen nanna som en gris. 
 
xoxo
em.

För det är du.

Alla hjärtans dag. 
En dag på året som man ska spendera med dom man älskar, bry sig om lite mer och njuta av vad man har i livet. Jag må sitta ensam, men jag är rätt nöjd med min dag. Jag är ju inte ensam, jag har ju dig. Min fina underbara. Du som gör livet lite roligare, lite bättre och lite mer kärleksfullt. Eller rättare sagt, mycket mer av allt jag precis nämde. 
 
Vad många gör är att de tar saker & ting för givet. En dag på året ska inte göra att du uppskattar människor mer, få dig att inse att du har det rätt bra eller tvinga dig själv att skicka iväg ett kort som kanske inte menar så mycket egentligen. 
 
Jag har lärt mig på bara tre månader att älska det jag har. Att inte ta för givet och uppskatta det lilla som i vanliga fall är osynligt. Jag har lärt mig att kärlek klarar allt om man bara vill det.
 
Jag är lycklig för jag har dig. Jag är lycklig fast du inte är här just nu. För du får mig att älska mig själv - och det är bara en av hundra anledningar till varför jag älskar dig. 
Jag har i hela mitt liv levt för andra, för att göra andra i min omgivning nöjda och för att alltid vara den som står där i vått och torrt. Men du fick mig att öppna ögonen, för hur ska du kunna finnas där för andra om du inte kan finnas där för dig själv?! Du lärde mig att älska på riktigt, att saknaden kan göra ont men att känslan när man ses igen är obeskrivlig. Du visade mig min riktiga spegelbild. Den jag är egentligen. 
 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta. 
Jag älskar dig så mycket att jag kan stå ut med den saknaden som finns där just nu, för jag vet att vår tid kommer. På riktigt. Inte på ett bestämt besök, via telefon en timme varannan dag, inte mellan fyra väggar. 
Utan vår tid kommer och jag längtar så efter den. 
 
Jag längtar så otroligt mycket efter dig, hjärtat.
Men tillsammans är vi starkast.
 
Din bara din
Emmie
 
 

Hearts all over the world.

Jag älskar dig, så otroligt mycket!
Vi ses i helgen, hjärtat <3
 

På bra humör!

Det har faktiskt varit två lyckade dagar. 
Igår fick jag reda på att jag kom in på Matte C Distans - vilket gör att jag är ett steg närmare mitt mål.
Jag fick dessutom ett underbart efterlängtat samtal från mitt hjärta, såklart var det hela höjdpunkten!
 
Men denna dagen har varit ännu bättre. Fick äntligen träffa honom, pussa på honom och allmänt njuta av hans närhet. Så kommer somna gott inatt! <3
 
Har på allt detta kollat upp exakta program som ska sökas till hösten på Malmö Högskola.
Vilket är:
 
1. Kriminologiprogrammet
2. Psykiskt omvårdnasprogram, inriktning speciell vård av psykisk ohälsa
3. Spelutveckling
4. Systemutvecklare
5. Applikationsutveckling
 
ÄR SJUKT PEPPAD!
Ska bli riktigt roligt att sätta sig i skolbänken igen, om det nu blir så.
Ofc håller jag tummarna ;)
 
Bjuder på en random bild nu inför Alla hjärtans dag!

hehehehehehehe..
 
xoxo
em.

igång igen.

bakstugan är igång igen.
kladdkaka är det som bakas, sen hem till svärmor! :)

xoxo
em.

Godmorgon!

 
Lördag är det, vilket innebär fullspäckad dag/natt för min del. 
Har precis gjort mig iordning och ska snart köra till Farmor & Farfar. Ska hjälpa dom med att klippa deras katts klor och njuta av en kopp kaffe eller två. Sen blir det hem igen, fixa sig inför firandet av min brors sambo - som fyller hela 30 år! Grattis grattis!
 
Efter fest och allt där i mellan ska jag 03:30 sticka och jobba. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Hehehehe.. 
 
Bjuder på en fjant-bild på mitt fina tryne :)
 
Väldigt glad över mitt låååånga hår! Nu syns ju flätan, hahaha.
 
xoxo
em.

STÄNG ÖGON! STÄNG!

Jag kan inte sova.
End of story, buhu..

Nötar!

Spenderar mesta tiden med min hund och datorn! Arrow-maraton deluxe!



xoxo
em.

Dagens knark! :)

 
 
 
xoxo
em.

Arrow!

Precis börjat titta på den nya serien Arrow
RIKTIGT FET! Verkligen värd att se, speciellt för er superhero-nördar ;)
 
Kickar en trailer och en länk till vart ni kan streama serien ifrån! KICKASS I KNOW!
  
 
http://stream-tv.me/watch-arrow-online/
- länk till streamingen!
 
xoxo
em.

Kiss me.

Settle down with me, cover me up, cuddle me in
Lie down with me, yeah, and hold me in your arms
And your heart's against my chest, your lips pressed to my neck
I'm falling for your eyes but they don't know me yet
And with a feeling I'll forget, I'm in love now

Kiss me like you wanna be loved, you wanna be loved, you wanna be loved
This feels like falling in love, falling in love, falling in love

Settle down with me and I'll be your safety, you'll be my lady
I was made to keep your body warm but I'm cold as the wind blows
So hold me in your arms
My heart's against your chest, your lips pressed to my neck
I'm falling for your eyes but they don't know me yet
And with this feeling I'll forget, I'm in love now

Kiss me like you wanna be loved, you wanna be loved, you wanna be loved
This feels like falling in love, falling in love, falling in love

Yeah I've been feeling everything
From hate to love from love to lust from lust to truth
I guess that's how I know you
So hold you close to help you give it up

So kiss me like you wanna be loved, you wanna be loved, you wanna be loved
This feels like falling in love, falling in love, falling in love
Kiss me like you wanna be loved, you wanna be loved, you wanna be loved
This feels like falling in love, falling in love, falling in love

Jag saknar dig, älskling..
Bara kom hem nu!
Snälla, jag behöver dig.
<3

Rädd.

Det åskar..
JAG HATAR ÅSKA!
Usch och blö :(

Ännu en kväll fylld med tankar..

Söndag. 
Jag vet inte om jag gillar söndagar i dagens läge. I och för sig känns varje dag rätt ensam och tråkig. Dagarna är gråa och det är inte mycket som händer i mitt liv för tillfället.. 
Jag går på spänn dag in och dag ut. Tankarna gör mig slutkörd när jag väl tänker efter. All den saknad, den ensamheten och att faktiskt hantera allt det som händer runt omkring. Som sagt, jag är lycklig med dom människor jag har i mitt liv - men jag är inte nöjd med vart jag själv har hamnat. 
Jag gör ju ingenting, jag bara väntar på det liv som kommer härnäst. Det livet som börjar om några månader. Allt planeras runt det livet, allt in i minsta detalj måste stämma överens med dom mål jag satt upp och förhoppningsvis delar med den jag älskar. Men det livet känns långt borta nu, vardagen är bara en enda stor väntan.. 
 
Men jag mår bra. Jag har en underbart fin pojkvän, en familj som stöttar mig och Daniella som alltid gör mig glad. Jag mår bra faktiskt. Jag känner mig bara lite ensam ibland. 
Men det kan jag ju inte vara själv om att känna?!
 

Ligger just nu i sängen och kollar på The Vampire Diaries. Började se serien när den gick på TV men slutade typ mitt i 3e säsongen för att dom bytade tid och dag på sändningen. Så nu har jag tagit upp den igen, då jag har en jävla massa tid att spendera på bättre saker än att göra ingenting. :)
Imorgon väntar jobb och antagligen hem till syrran en stund, hoppas iallafall att hon vill dras med mig, hahaha. 
 
Godnatt allihopa.
 
xoxo
em.

Mumsigt!

Äkta scones och tunnbröd gjorda :)
Det blir middagen ikväll!



xoxo
em.

Baka baka lite kaka!

Bakstugan är i full rulle igen.
Frukostbullar och annat kul står på menyn :)

Bakstugan!

Björnbärsmuffins toppade med lite kakao och några små söta björnbär!





xoxo
em.

Fredagskvällen närmar sig sitt slut..

Chillar i sängen såklart. Dock ska jag inte sova så länge, innan jag ska upp igen..
Ska upp och jobba 03:30 och bör egentligen nanna som en liten unge, men inte så himlas lätt!
 
Har iallafall ett par sjukt heta skor inhandlade, i lööööööööööve.
 
 
xoxo
em.



RSS 2.0